HTML

LadyBird, a szexi marketing asszisztens

LadyBird, a szexi marketinges kalandjai a marketing, kommunikáció és értékesítés tengerén. A hullámok az online marketingről, e-mail kampányokról, sms kampányokról, online piackutatásról, értékesítés és telemarketing támogatásról és sok aktuális marketinget, és kommunikációt felölelő témáról csapkodnak.

Friss topikok

Komplex kampány kerekítése

2010.09.30. 19:03 www.ladybird.hu

Kifundáltam, kerekítek kettőnél kevesebb krikszkrakszot, kizárólag „k” kezdetű kombinációkkal. Aztán úgy gondoltam, hogy ennél azért gyorsabban és érthetőbben térek a lényegre. Beszéltünk már arról, hogy akarjunk más csatornákban is gondolkodni, merjük az online és offline megoldásokat keverni!

A LadyBird abban is különleges, hogy tárolhatod, szerkesztheted benne az offline üzeneteidet, amelyek aztán postázásra kerülnek. Könnyedén átvezetheted e-mailbe egy-egy szórólapod anyagát, kombinálhatod telemarketing jegyzeteidet a tartalom kialakításánál, vagy akár az offline üzletedben – akár webshop-odban – rendszeresített voucher is letöltésre kerülhet a kiküldött hírlevélben.

A komplexitáshoz tartozik, hogy bátran válasszuk szét a reklám tartalmú e-dm-eket és a hírleveleket, kössük össze a közösségi jelenlétet, a weblapot és az e-mail marketing tartalmakat, funkciókat.

Integrált gondolkodást jelent az is, hogy belekezdünk egy kis keresztmarketingbe, elhelyezünk linkeket más, célcsoportunk által látogatott oldalakon, pl. a fodrászüzletből vevőket hozunk át a fitness terembe, netán jutalékos formában „viszontértékesítőket” találunk néhány partner személyében.

Ma már rengeteg rendezvényen tudjuk elérni saját célcsoportunkat, szinte minden iparágban. Nem biztos, hogy mindegyik megéri a belépési, vagy kiállítási költségeket, de sokszor 1-2 ezer forintos díj ellenében sokszáz potenciális ügyféllel tudunk szót váltani élőben. A névjegykártya csere már feljogosít arra, hogy e-mail-t írj, megszólítsd az illetőt és elkezdődjön egy előre megtervezett, automatizált kampány.

Kardot kell kötnünk, kirántva kilovagolni kezes kortársak közé, keresni kapcsolatot, kenyeret komplex kampány kerekítésével!

Szólj hozzá!

Címkék: marketing kampány telemarketing e mail keresztmarketing ladybird

A bejegyzés trackback címe:

https://szeximarketinges.blog.hu/api/trackback/id/tr892335373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása