HTML

LadyBird, a szexi marketing asszisztens

LadyBird, a szexi marketinges kalandjai a marketing, kommunikáció és értékesítés tengerén. A hullámok az online marketingről, e-mail kampányokról, sms kampányokról, online piackutatásról, értékesítés és telemarketing támogatásról és sok aktuális marketinget, és kommunikációt felölelő témáról csapkodnak.

Friss topikok

LadyBird nyári szerzeményei 1.

2010.08.19. 20:07 www.ladybird.hu

A nyár valahogy mindig arról szól, hogy beszerzünk kütyüket, előtte tavasszal a karbantartásra helyezzük a hangsúlyt, némi fejlesztéssel és nyáron aztán mutogatjuk magunkat. Nos, nincs ez másként Ladybird-del, a szexi hírlevél küldővel sem.

Megújult a belseje, és a belépés után a menüpontokat már más sorrendben és formában találjátok, reményeink szerint most logikusabban.

Szuper, új fejlesztés a Beállítás varázsló. Képzeljétek el, amikor egy kacér marketing asszisztens kézen fog titeket és bevezet a beállítások rejtelmeibe, kvázi kis oktatást tart belőle. Hmm.

(Na mi ez? A megoldásokat ide kérjük: http://tinyurl.com/26wr52z )

Az üzenetek listájánál egy keresőt helyeztünk el, amivel az eddigieknél is tisztábban és gyorsabban találhatjátok meg az aktuális kampány elemeit.

 

 

 

 

 

A szegmentálásnál bekerült két új csoportfeltétel, mint sablon, ezzel is újabb szakmai támogatást, ötletet adva a csoportok kialakításához.

A címzetteknél ugyancsak két új szűrő került be a minél hatékonyabb munka érdekében és a címzettek csoportba kerülésénél is találtok egy kis ráncfelvarrást.

Sikeresen átszabtuk a küldemény előnézet funkciót is úgy, hogy még jobban kézre álljon a kigondolt szoknya / nadrág és még jobban menjen a külsőségek kialakítása.

Szólj hozzá!

Címkék: marketing kereső fejlesztés beállítások asszisztens szegmentálás előnézet csoportfeltétel címzettek

A bejegyzés trackback címe:

https://szeximarketinges.blog.hu/api/trackback/id/tr962233790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása