HTML

LadyBird, a szexi marketing asszisztens

LadyBird, a szexi marketinges kalandjai a marketing, kommunikáció és értékesítés tengerén. A hullámok az online marketingről, e-mail kampányokról, sms kampányokról, online piackutatásról, értékesítés és telemarketing támogatásról és sok aktuális marketinget, és kommunikációt felölelő témáról csapkodnak.

Friss topikok

Mit NE tegyen veled egy szexi marketinges?

2010.06.28. 11:54 www.ladybird.hu

 Az előző részben tisztáztuk, hogy milyen elvárások merülnek fel egy szexi marketingessel szemben. Többen használhatják, automatizálva teszi a dolgát, ami lehet sms, e-mail kampány, de mindenképp alapja az online marketingnek. Ezen kívül támogatja a telemarketinget és az értékesítést, tehát valóban izgalmasan sokszínű. Most azt kutatjuk, hogy mit NE tegyen veled egy szexi marketinges.

Alapvetés, hogy semmiképpen ne legyen hűtlen! Ugyan ki szereti azt a munkatársat, aki időről időre mással kavar, hasznavehetetlenné válik, esetleg elcsábul a konkurenciához. Jó hírem van, a LadyBird, ha egyszer melléd került, ott is marad és az idő múlásával csak egyre lojálisabb lesz, kiszolgálja a legkülönlegesebb ízlést is!

Fontos, a biztonság, hogy bármi történjék is kettőnk között, semmilyen fertőzést ne kapjak el tőle! Ebben a LadyBird különösen óvatos, hiszen egy teljes web hosting cég is áll mögötte, amelynek biztonsági rendszere, messze afelett áll, mint amit a Te, a saját gépeden el tudsz érni! Nem kell bedugni semmit sehova, nincs telepítés, egyszerűen csak előhívod, és már működik is!

Az is természetes, hogy nem veszti el az egyéniségét, miközben bárkivel képes kommunikálni! Így eszébe sem jut a LadyBird-nek, hogy bármilyen formátumú adatbázis import/exportja, vagy az 50 beépített sablon használata mellett, ne tudná azonnal a céges adatokat, arculatot produkálni! Ha Te azt kéred tőle, hogy hozza az állandó tudását és külsejét, számíthatsz rá, hogy ebben mindig ugyanazt kapod!

Nekem például nincs szükségem adatlopó marketingesre! Olyan anyagokkal dolgozik egy marketinges, amelyeknek a védelme elsődleges feladat, amelyekről egyikünk sem szeretne másolatot látni a konkurenciánál! Ebben a LadyBird hibátlan, hiszen Te magad tudod meghatározni, hogy ki férjen hozzá az adataidhoz és egyszerűen nincs rá szükség, hogy a kezére csapj! Mellesleg, nincs is benne Kézre-csapó funkció… (a fejlesztést kérdezem: csak a szexepil miatt, nem kellene?)

Mindenki utálja, ha folyamatosan béremelést kérnek a munkatársak. Még akkor is, ha a szexi, jó kiállású, szép profilú marketingesről van is szó. A LadyBird-nél abszolút tervezhető költségről beszélünk, és minden költség a teljesítménnyel arányosan mérhető és díjazandó. Tehát nincs mellébeszélés, elvégzetlen munkáért járó pénz. Takar(ék)os marketinges a LadyBird!

Ja, és bevallom és a rugalmatlan marketingest nem szeretem! Egy szexi marketingestől pedig természetesen elvárjuk, hogy rugalmas legyen! Tudom, most a marketingesek nagy része felháborodik (már egy ideje háborog..) mert azt gondolják, hogy a szakmaiságnak semmi köze ahhoz, hogy ők mennyire tudják a spárgát, vagy a lábukat a fejük mögé hajlítani. És igazuk is van.

Jelen esetben, az számít, hogy ha valamiben mégiscsak szilárdnak, túl hajlíthatatlannak, a napi munkához kicsit döcögősnek tartod LadyBird-öt, akkor bizony egy teljes csoport áll mögötte, hogy ahol kell, ott „meghajlítsa”. Ez az előny, sokat számít, mert az egyik nagy, svájci illetőségű prémium magazin kiadó - aki együtt dolgozik LadyBird-del és szereti őt – például egyből egyéni kívánságokkal kezdte és LadyBird nem jött zavarba, mindenféle beszokás nélkül, kielégíti a „gazda” igényeit.

 

Kedves Barátaim, azt hiszem, hogy eddig egészen jól vizsgázik LadyBird, a híre terjed és bizony reszkess konkurencia J

Tartsatok velünk legközelebb is, mert azt hiszem, hogy alávetem LadyBird-öt néhány izgalmas kérdésnek, amiből még jobban megismerhetjük a hátterét, bensőjét. Talán épp egy zárt ajtók mögötti felvételi elbeszélgetésen. Hmm, várlak titeket vissza és persze hozzatok magatokkal még egy embert!

ps: a fejlesztést kérem, biztosítsa a felvételihez szükséges infrastruktúrát 

Szólj hozzá!

Címkék: adatvédelem online marketing marketinges rugalmas sms kampány marketing asszisztens e mail kampány markting rendszer többfelhasználós

A bejegyzés trackback címe:

https://szeximarketinges.blog.hu/api/trackback/id/tr372115617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása