HTML

LadyBird, a szexi marketing asszisztens

LadyBird, a szexi marketinges kalandjai a marketing, kommunikáció és értékesítés tengerén. A hullámok az online marketingről, e-mail kampányokról, sms kampányokról, online piackutatásról, értékesítés és telemarketing támogatásról és sok aktuális marketinget, és kommunikációt felölelő témáról csapkodnak.

Friss topikok

Újdonságok a Ladybird-nél

2011.11.02. 17:05 www.ladybird.hu

A mögöttünk hagyott néma 13 hónap korántsem telt eseménytelenül. A Ladybird hírlevél küldő szoftver megállíthatatlanul fejlődik, és egyre több funkcióval bővült. Lássuk most néhányat ezekből, egyelőre a teljesség igénye nélkül.

E-mail darabszám növelés

Kettő csomagunkban is megnöveltük a havonta kiküldhető e-mailek számát. A Smart csomag havi 8 ezer, az XXl pedig 56 ezer e-mail küldését teszi lehetővé. 

Bevezettük új csomagunkat, a Ladybird Mini-t

Igen kedvező ára mellett azért a legfontosabb funkciók megmaradtak benne, úgy mint a havi 4000 kiküldhető e-mail, egy órás díjmentes tanácsadás a kezdéshez, és az ingyenes support. 

Google Analytics integráció

A Google Analytics segítségével nyomon követhető minden fontos esemény, amely a LadyBird használatához kapcsolódik. Célkonverziók alakíthatók ki, valamint akár "real time"-ban is követhető, hogy mit csinálnak oldalunkon az ott tanyázó látogatók.

A-B teszt

Ezzel a módszerrel könnyedén lemérhető, hogy kétféle hírlevéltípus közül melyikre harapnak jobban a célszemélyek, vagyis melyik válik be jobban. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeximarketinges.blog.hu/api/trackback/id/tr463348285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása