HTML

LadyBird, a szexi marketing asszisztens

LadyBird, a szexi marketinges kalandjai a marketing, kommunikáció és értékesítés tengerén. A hullámok az online marketingről, e-mail kampányokról, sms kampányokról, online piackutatásról, értékesítés és telemarketing támogatásról és sok aktuális marketinget, és kommunikációt felölelő témáról csapkodnak.

Friss topikok

Chat weboldalra - ne szalassz el egy ügyfelet sem

2012.01.23. 17:25 www.ladybird.hu

Belegondoltál már, hány ügyfelet veszthetsz azzal, hogy nem tud azonnal kapcsolatba lépni veled, vagy weboldalad ügyfélszolgálatával? Jól sejted, nagyon sokat.

Felmérések szerint, ha egy érdeklődő néhány másodpercen belül nem talál használható kommunikációs csatornát, továbbáll.

A LadyBird chat pont erre a helyzetre kínál jó megoldást. Ahogy a látogatód belép az oldalra, felugrik egy chat ablak, melyen keresztül azonnal érdeklődhet munkatársaidnál az őt érdeklődő szolgáltatásról vagy árucikkről.

A chat alkalmazás mérete elég kicsi ahhoz, hogy ne legyen zavaró, de épp eléggé figyelemkeltő annak érdekében, hogy leendő ügyfeleid észrevegyék. A chat segítségével akár a nap 24 órájában "megfoghatod" az egyébként nagy valószínűséggel lemorzsolódó vásárlóidat.



Hírlevél küldő program

Szólj hozzá!

Címkék: chat hírlevél készítés küldő weboldalra

A bejegyzés trackback címe:

https://szeximarketinges.blog.hu/api/trackback/id/tr863741285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása