HTML

LadyBird, a szexi marketing asszisztens

LadyBird, a szexi marketinges kalandjai a marketing, kommunikáció és értékesítés tengerén. A hullámok az online marketingről, e-mail kampányokról, sms kampányokról, online piackutatásról, értékesítés és telemarketing támogatásról és sok aktuális marketinget, és kommunikációt felölelő témáról csapkodnak.

Friss topikok

Impulzusok

2010.09.16. 21:01 www.ladybird.hu

Ebben a részben csupa olyan dolog lesz a jegyzetben, ami izgalmasnak tűnik, amivel fel lehet dobni egy üzleti célú e-mailt is. Mind olyan dolog, amit meg lehet szervezni, el lehet készíteni kicsiben is, nem szükséges hozzá multi büdzsé és 15 fős marketing osztály. Csak kreativitás, menedzsment készségek és máris kész a vizuális anyag, amivel beragadsz a potenciális és meglévő ügyfelek fejébe és kvázi gerilla módon terjedsz és terjedsz és terjedsz. E-mailekben, közösségi oldalakon, blogokban. Nézzük, mit és hogyan csináltak kicsik és nagyok:

Szolgáltatás marketing

 

Sör, foci, hangverseny. Heineken videó, Madrid vs Milan.

http://www.bkf.hu/menufiles/BKF-csengo.mp3

Letölthető csengőhang. – Tudományos élet, felsőfokú oktatás marketingje.

http://www.bkf.hu/menufiles/BKF-csengo.mp3

Telefon értékesítés. - https://www.youtube.com/watch?v=VQ3d3KigPQM

Telefon értékesítés és personal marketing - https://www.youtube.com/watch?v=A_1B4V6VtEM - Ugyanaz az énekesnő, ma már az X-faktorban - http://xfaktoronline.info/x-faktor-videok/legjobb-magyar-xfaktor-videok/1142-csondor-kata

Marketing rendszer - www.ladybird.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: video kép kommunikáció link marketing rendszer vizuális anyag

A bejegyzés trackback címe:

https://szeximarketinges.blog.hu/api/trackback/id/tr332301571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása